Határmenti rögvalóság: nézzen cigicsempészekkel együtt bulizó rendőröket (VIDEÓval)

Jó, tény, hogy már semmin nem tudunk csodálkozni, de ettől függetlenül a mioritikus élet még tartogat csodálatos pillanatokat.

Hirdetés

Ha mondjuk eddig valamilyen okból kifolyólag nem értettük, miért van az, hogy Romániát a cigarettacsempészek paradicsomának nevezik Közép-Európában, itt egy kis leleplező videó, melytől még a jámborabb ember keze is ökölbe szorul.

A vidám félvétel tanúsága szerint a radóci határrendészet főmuftijai és a rendőrség táncoslábú képviselői együtt múlatnak a cigicsempészettel vádolt alvilági figurákkal egy jó kis manelével megspékelt keresztelőn, ahogy errefelé szokás.

Ráadásul kiderült, hogy a videót egy közlekedési rendőr készítette, szóval a bulin mindenki ott volt, aki számít. A Suceava megyei rendőrség és a határrendészet vizsgálatot indított az ügyben, de ezek után túl sokat ne várjunk az egésztől.

A megye amúgy is országos listavezető a cigarettacsempészet terén, de azt is lehet tudni, hogy Kelet-Közép-Európa országai közül Romániában okozza a legtöbb kárt a virágzó csempészet, évente úgy 3 milliárd lej körül.

Hirdetés