Grillcsirkecsata zajlott egy szupermarketben (VIDEÓval)

Csak úgy repültek az akciós csomagolt baromfik.

Hirdetés

Szinte háborús állapotok alakultak ki a Románia délkeleti részében, a Duna partján fekvő Brăila egyik szupermarketjében. Az ok: akciót hirdettek a grillcsirkére.

Az eseményeket az egyik vásárló örökítette meg, aki éppen akkor járt a német tulajdonú Kaufland üzletében, amikor ott elkezdték osztogatni a leárazott terméket.

A felvételen látható, amint az összeverődött tömegben az emberek szinte egymást letaposva próbálnak hozzájutni az akciós csirkéhez.

Az eladó aztán el is veszítette az irányítást az események fölött: egy adott pillanatban már elkezdte dobálni a csirkéket, mintha csak kosárlabdázna, az emberek pedig egymást taszigálva próbáltak hozzájutni a hőn áhított szárnyashoz.

Aztán újabb roham következett, miután kiderült, hogy az akció korlátozott.

Hirdetés

Balesetről, személyi sérülésről szerencsére nem érkezett hír.

Az ország szupermarketeiben nem ritkák a hasonló jelenetek: függetlenül attól, hogy tapadásmentes sütést biztosító edényeket vagy sarokcsiszolót árulnak akciósan, szinte garantáltak az olyan jelenetek, amikor az emberek egymást félrelökve, letaposva tülekednek, hogy olyasmit vásároljanak, amit eszükbe sem jutott volna, mielőtt meg nem látták, hogy akciósan hirdetik.

 

Hirdetés