Medvebűnözés
béel
2019. július 8. hétfő, 09:35
Vajon ellopták a holttestet, vagy el sem pusztult?

Nem ért véget az állat lelövésével annak a szombat este Suceava megyei medvetámadásnak az ügye, amelyben a csendőrre támadó nagyvadat a rendfenntartó kollégája lelőtte: a medve hullája ugyanis szőrén-szálán eltűnt.

A Suceava megyei rendőr-főkapitányság nyomozást indított az ügyben vadorzás miatt, bár egyelőre azt sem zárják ki, hogy a medve végül mégsem pusztult el, így saját lábán vánszorgott el a támadás helyszínéről.

Az illetékesek szerint a társa védelmére siető csendőr többször is rálőtt az állatra, és biztos volt abban, hogy sikerült megölnie, ám amikor az illetékesek visszatértek a helyszínere, már nem találták ott a medve hulláját.

Az erdészek most a csendőrökkel karöltve fésülik át a környéket, hogy az élő vagy döglött medve nyomára bukkanjanak.

Mint megírtuk, a medve a járőröző csendőrök egyikére támadt rá, vállon harapta, és karmával a karján és a lábán is megsebesítette. 

Az áldozatot súlyos állapotban szállították kórházba.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.