Fotó: Soós Zoltán Facebook-oldala
hátraarc!
papmeli
2019. június 14. péntek, 16:27
Saját polgármesterjelöltje, Soós Zoltán is hátat fordít a szervezetnek.

Szebb időket is megért a marosvásárhelyi RMDSZ, alig két nappal az egyik helyi tanácsos, Furó Judit lemondása után az egykori polgármesterjelölt, Soós Zoltán is hátat fordított az érdekvédelmi szervezetnek.

A múzeumigazgató szintén a Facebookon jelentette be, hogy lemond a marosvásárhelyi szervezetben betöltött tisztségeiről, mivel nem ért egyet annak politikájával, hogy támogatja a jelenlegi városvezetést.

Soós immár harmadik a sorban, ugyanis Furó Judit után a listán következő személy, Tamási Zsolt, a katolikus líceum igazgatója is bejelentette, hogy nem vállalja az RMDSZ-frakcióban felkínálkozó mandátumot.

Soós Zoltán indoklását itt olvashatják:

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?