Fotó: zi-de-zi.ro
(Le)lépés
papmeli
2019. június 11. kedd, 16:14
Elege lett, hogy pillanatnyi politikai alkuk mentén születnek a döntések.

Három év után lemondott mandátumáról Furó Judit, az RMDSZ marosvásárhelyi önkormányzati képviselője. A tanácsos a Facebookon jelentette be elhatározását, melyhez sokan gratuláltak neki. Azt állítja, hogy a frakcióban „pillanatnyi politikai szempontok szerint” hozzák a döntéseket, fittyet hánynak a szakmaiságra és mindarra, amit három éve a vásárhelyeiknek ígértek.

„A város jövőjét meghatározó fontos döntésekben mindig a politikai egyezségek, illetve olyan más szempontok domináltak, amelyek alkalmanként szakmailag is kifogásolható döntéseket eredményeztek” – írja, többek között a főtér új arculatának elfogadását említve.

Furó Judit azt állítja, elhatározásában az is közrejátszott, hogy szűk és tágabb környezetéből folyamatosan kap olyan visszajelzéseket, miszerint a marosvásárhelyi RMDSZ-frakció túlságosan kiszolgálja a jelenlegi városvezetés érdekeit.

A hozzászólók egyetértettek véleményével és gratuláltak a döntéshez.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31536
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.