Hírnév
béel
2019. június 13. csütörtök, 13:04
Ő sem vesztegette az idejét, meg a hatóságok sem.

Nem totojázott az a húszéves román fiatalember, aki pénteken érkezett Nagy-Britanniába munkát vállalni: néhány órával az érkezése után, szombaton már el is kapták bolti lopásért. Hétfőn pedig már be is zárták.

Leonard-Valter Tudor egy nottinghami áruházból próbált ruhaneműt lopni. Trükköt is bevetett: a lopott holmit egy alufóliából készült tasakba rejtette, abban a reményben, hogy így a lopásjelző nem indul be.

De beindult.

A biztonságiak azonnal elkapták, majd a rendőrség vette át az ügyet.

Az ügyész szerint Tudor Doncasterben akart munkát vállalni, de alighogy megérkezett az országba, egy másik, számára ismeretlen román férfi kereste meg, és azonnali „munkát” ajánlott: a nottinghami bolti lopást.

Ennek nyomán 508 font értékben lopott ruhaneműt – ezt persze a bolt visszakapta. Ő pedig 16 heti elzárást kapott egy fiatalkorúak számára létesített intézetben. 

Ügyvédje egyrészt azzal védekezett, hogy védence csupán két hete lett apa, másrészt azzal, hogy „szükségből” cselekedett, hiszen nem volt pénze, és egyébként is, hezitált, mielőtt a lopást elvállalta volna.

Tudor, aki mindent azonnal beismert, büntetése letöltése után szeretne Nagy-Britanniában maradni, mivel továbbra is ott szeretne dolgozni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31564
Szociális lakásokat vásárolnak piaci áron.
Nem kapott elegendő szavazatot a liberálisok bizalmatlansági indítványa, amelynek még az RMDSZ is szurkolt.
A rahovai börtönben maradhat, de szigorított felügyelet alatt.
Aradon is virágzik a Tisza. Azaz a Maros.
Újabb tanácsos távozik. Vajon ki lesz a következő?
Minek országprojekt egy olyan földrajzi helynek, amely nem igazán nevezhető országnak? Figyelem, pamfletveszély!
Veszik, mint a cukrot.
A román társadalom addig nem képes szembenézni múltjával, jelenével, jövőjével, amíg a külföldieket, a királyt, a földesurakat, a „bozgorokat” és a cigányokat kiáltja ki bűnösnek.
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.