EL A MANCSOKKAL!
gycsaba
2019. május 15. szerda, 20:52
Az 52 éves férfi élve megúszta a harmadik típusú találkozást.

Sajnos lassan külön rovatot kell indítanunk a medvetámadásoknak, annyira gyakorivá váltak. Ezúttal Hargita megyében történt egy újabb mancsos akció: egy nyáját legeltető juhászra támadt a medve Csíkmadaras közelében.

A férfi lábfejtörést szenvedett, jelenleg a csíkszeredai kórházban ápolják.

A térségbeli vadászegyesület igazgatója, János Zsolt azt mondta, az eset után a vadászok terepezni indultak a környéken, és éjszaka védeni fogják az esztenát, mert biztosak benne, hogy a nagyvad vissza fog térni a helyszínre.

Márciusban a medve megölt egy 35 éves férfit Kőrispatakon, május elején Vrancea megyében történt egy hasonló tragédia.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31182
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.