Lóhalál
béel
2019. április 14. vasárnap, 12:16
Nem lehetett kellemes élmény.
Csodával határos módon nem lett súlyos következménye annak, hogy megbokrosodtak a szekér elé fogott lovak egy Bákó megyei faluban.
 
A szekér tulajdonosa éppen fémet gyűjtött Oituzban, amikor – nem tudni miért – a lovak egyszer csak vágtába kezdtek, és az úttest közepén száguldva húzták maguk után a szekeret.
 
Az incidensről egy, a szekér nyomába eredő autó vezetője készített felvételt, amelyen látható, hogy a szembe jövő járművek vezetői kétségbeesetten próbálják elkerülni az ütközést a kétlovas szekérrel.
 
Az incidensnek végül egy hídfő vetett véget, amelybe a szekér belerohant.
 
Szerencsére senki sem sérült meg. Sőt még feljelentést sem tettek az incidens miatt.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30791
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.