GYERGYÓ ROCKS
gycsaba
2019. március 24. vasárnap, 20:23
Kész az új dal, lesz új kislemez is, majd azzal erdélyi turnéra induklnak a gyergyószentmiklósiak.

Már hagyománnyá vált itt a Főtéren, hogy rendre bemutatjuk a gyergyószentmiklósi zenei szcéna egyik feltörekvő zenekarának, a Teddy Queen nevű triónak legújabb dalait. 

A Fodor László (ének,gitár) – Csóka Lóránd (basszusgitár) – Péter Gellért (dobok) alkotta trió 2017 óta aktív, azóta bezsebeltek több díjat is különböző zenei tehetségkutatókon, rendszeresen meghívást kapnak magyarországi és erdélyi fesztiválokra, sőt, már a Tankcsapda, az Esti Kornél és a Bagossy Brothers Company előtt is bemutathatták dalaikat.

A srácok nyugati mintát követve nem nagylemezzel hanem több kislemezzel próbálnak a köztudatban maradni, ezek közül a legfrissebbet a Nem szól rám senki című dallal harangozzák be, melyet itt hallgathatnak meg először.

 A srácok ezt követően turnéra indulnak, melynek így néz ki a menetrendje: 

 • Április 13.: Marosvásárhely, G Café
 • Április 20.: Szolnok
 • Április 24.: Kolozsvár, Flying Circus
 • Április 25.: Csíkszereda, Ólommadár 
  • Április 26.: Gyergyószentmiklós - YourLivingRoom - Idegen
  • Április 27.: Hétfalusi Ifjusági Napok
  • Május 2.: Tiszafüred
  • Május 4.: Szentgyörgy Napok, Nagyszínpad
  • Május 8.: Marosvásárhelyi Diáknapok
comments powered by Disqus
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.