Fotó: Jysk.ro
Pályára állnak
papmeli
2019. március 12. kedd, 10:58
A JYSK áruházaiban is megáll a munka március 15-én.

Az áraikra is negatív hatással van, hogy Romániában nincsenek autópályák, állítják a JYSK vezetői, akik bejelentették: áruházaik is csatlakoznak a romániai sztrádamizéria ellen indított munkabeszüntetéshez. Március 15-én 15 órától a dán üzletlánc 73 boltjában áll le a munka 15 percre.

A JYSK vezetői kijelentik: az autópályák gyorsabb kiszállítást és alacsonyabb árakat biztosítanak, így azok hiánya mindenre negatívan hat.

„Úgy hisszük, minden Romániában élő személyre kihat ilyen vagy olyan módon, hogy nincsenek autópályák, hosszabb időt tölt az úton, ha autóval indul vakációzni, több ideig vár egy, az ország másik részéről küldött csomagra vagy többet fizet egy termékért, mivel a polcon lévő áru árán a szállítás is tükröződik” – jelentette ki Alex Bratu, a cég országos menedzsere. A JYSK 2007-ben avatta fel első áruházát Romániában, ahol jelenleg 73 üzletet működtet.

A Ştefan Mandachi moldvai üzletember által indított tiltakozásról ITT írtunk.

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?