Love is in the Aréna
gycsaba
2019. február 28. csütörtök, 18:49
Jó lesz előkészíteni a pézséket és az öngyújtókat.

Talán sokan emlékeznek még arra a csodálatos férfira, aki hosszú hajzuhataggal, köldökig kigombolt ingekben énekelte bele a szélgépbe a párkapcsolati problémáit. Imádták a zenei csatornák, a rádiók (a mai napig), és azok a lemezlovasok is, akik a 90-es évek elején valamiért úgy gondolták, egyetlen buli sem érhet véget anélkül, hogy ne rakjanak be egy nagyívű párválasztós balladát ettől az amerikai pasastól.

Ő Michael Bolton, a nagyon szerelmes dalok koronázatlan királya, aki már 65 éves, s a négy évtizede tartó karrierje során eladott több mint 50 millió lemezt szerte a világon, több Grammy-díjat is összeénekelt, mi több, a hollywood-i hírességek sétányán is kiérdemelt már egy csillagot. Ő is szeret mindenkit, de meg kell hagyni, a CV-je alapján őt is nagyon szeretik.

Az úriember idén nyáron két koncerttel is megsiratja megörvendezteti a romániai rajongóit: július 20-án, szombaton 20 órától a kolozsvári BT Arénában lép fel, 22-én pedig a legnagyobb bukaresti sportcsarnokban gyűjti csokorba a szíveket. We love you. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30178
Mert adni ad. Mutatjuk, hogy mennyit.
Ha Európa ferde szemmel néz Magyarországra, akkor Románia kedvezőbb fényben tűnhet fel. És mégsem.
Másodjára is meghívták Dragneát a TVR legnézettebb műsorába, pedig az elsőből is botrány volt.
A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium hagyományos udvari bálja idén is megdobogtatta a szíveket.
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Tegnapelőtt költözött az intézmény Jeruzsálembe. Tegnap hó, mégsem! Ma megint költözik. A román diplomáciai szappanopera folytatódik.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.