Vad buli
gycsaba
2019. január 14. hétfő, 19:34
Nem fogják el hinni, min vesztek össze.

Annyira eldurvult a buli egy hétvégi, Vâlcea-i keresztelőn, hogy az ott lezajlott jelenetek még Emir Kusturica szerb rendező filmjeibe se kerülhetnének be: a meghívottak egy része összeverekedett a vendéglőben, és egy adott ponton annyira elfajultak a dolgok, hogy fejszékkel (!) estek egymásnak.

Az nem derült ki, hogy a fejszék hogyan kerültek a keresztelőre, de a Mediafax tájékoztatása szerint legalább hét mentőt kellett a helyszínre hívni, az egyik vendéget koponyatöréssel szállították a sürgősségire.

A rendőrség úgy tudja, hogy a vendégek az ajándékokon vesztek össze, egészen pontosan azon, hogy mennyi pénzt kell a borítékba tenni…  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29538
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.
Kerelőszentpálon, illetve Dés mellett lépett ki a medréből a két folyó.
„Szavazzatok az RMDSZ-re” – írja Facebook-bejegyzésében a politikus.
Érkeznek az utolsó közvéleménykutatási adatok.
Az ideológiák uralták az iskolát a Horthy-korszak után a Rákosi- és a Kádár-korszakban is. De lehet-e hatékony az ideologikus tanítás?
Mutatjuk, hogy mennyit is. Csak a napidíj nagyobb, mint a romániai minimálbér.
Biza, a magyar miniszterelnöknek ez is összejött. Igaz, a román fél, elsősorban Liviu Dragnea besegített egy kicsit, a szerző szerint.
A védelmi minisztérium beavatkozását kérik.