Fotó forrása: Facebook | Ministerul Turismului
Helló, turiszt!
Timi
2018. november 7. szerda, 19:08
Későn fizetett, ezért nem szerepel a világ egyik legnagyobb turisztikai eseményének szóróanyagain.

Románia negyedmillió eurót fizetett azért, hogy helyet biztosítsanak számára a londoni turisztikai vásáron, a World Travel Marketen, de mivel későn fizette ki a beugrót, már nem került bele a vásár katalógusába, és a pannókról is lefelejtették. A jelen lévő román turisztikai ügynökségek panaszkodnak: csak azok tudnak arról, hogy Románia is jelen van a vásáron, akik véletlenül belebotlanak a pavilonba.

A londoni vásár nem a közönségnek, hanem kifejezetten a szakmának szól, így általában célzottan, a katalógus alapján érkeznek a látogatók, a ügynökségek is ez alapján állítják össze találkozóikat partnereikkel. Mivel Románia kimaradt a kiadványból, gyakorlatilag olyan, mintha ott se lenne.

A minisztérium mindenesetre elégedett:

Míg más országok arra törekszenek, hogy egymást felülmúlva minél látványosabb és ötletesebb standdal álljanak elő, addig a román stand olyan, mint egy beépítetlen, „parlagon” hagyott terület, írja a Profit.ro. Az egyik román utazásszervező megjegyzi, a szegényes standdal Románia egy olyan ország benyomását kelti, melynek nincsen identitása. Miközben a minisztérium azzal dicsekszik, hogy idén már 300 négyzetmétert béreltek, mert olyan nagy az érdeklődés a szállodák, ügynökségek, utazásszervezők részéről.

Az, hogy Románia mennyire nem tudja reklámozni magát, idén márciusban is kiderült. Akkor Berlinben égettük magunkat.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28800
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.