Íme, a bizonyíték, hogy a magyarok tényleg el akarják lopni Erdélyt!

Sőt, bizonyítékok! A román patrióták éjt nappá téve dolgoztak a hétvégén. Figyelem: NEMZETÁLLAM-DARABOLÓ HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, az igazi hazafi népmozgalmas párti ügyvezető elnök, Eugen Tomac a hétvégén leleplezte a magyarok aljas terveit: felfedezte, hogy a MOL-benzinkutaknál Erdély leszakítását célzó műveleti térképek lengedeznek szerte az országban. Nosza, felszólított minden igazi patrióta románt, keressék a revizionista jeleket, kódokat, mert nagy a baj, a magyarok tényleg vinni tervezik a transzszilván őshazát. És Rareș Bogdan, Dan Tănasă, Ionuț Țene, Traian Băsescu és társaik neki is álltak (sőt, még Corneliu Vadim Tudor szelleme is beszállt a kutatásba): tűvé tették az országot, árulkodó műveleti térképek után kutatva. Mutatjuk, mit találtak e ragyogó hazafi szellemek:

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (A vak is látja, ha ért valamit a villamossághoz.)

 

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (És figyelem, a terv nem ma született. Ezt a műveleti térképet egy bizonyos Pollák Jóska, álnevén Jackson Pollock készítette, még 1950-ben!)

 

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (A műveleti térképen világosan látszik: a IV. Honvéd Úriszabó Ollóshadosztály hamarosan betör a Partiumba és leszabja azt.)

 

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (Minden nemzetközi egyezményt áthágva biológiai fegyverként betűzőszú-térképészeket vetnek be!)

 

Hirdetés

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (A román hazafias titkosszolgálatoknak elég nagy fejtörést okoz a fenti műveleti térkép megfejtése. De rendíthetetlen kitartással dolgoznak rajta.)

 

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (Ezen a műveleti térképen nincs mit kommentálni.)

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (Azt még a román titkosszolgálatok is elismerik, hogy ennek a műveleti térképnek az álcázása egyenesen zseniális. Nem mellékes: figyeljük meg a kémnő mongoloid arcvonásait!)

 

Egyértelmű! A magyarok fel akarják darabolni Romániát! (A patrióták szerint, nem lehet elég korán elkezdeni a műveleti térképek készítését.)

Hirdetés