A román parlamentben akartak lagzizni

Visszautasították őket.
Hirdetés

Két indiai polgárról van szó (feltehetően hagyományos családot akartak létrehozni), akik különleges helyszínt kerestek a tavalyi év folyamán, ahol igazán egyedi környezetben ülhetik meg a lagzijukat. A választás Románia parlamentjének épületére esett, ami igazán különleges helyszín, tekintve, hogy a világ második legnagyobb adminisztratív épülete, a Pentagon után, aztán ott van az épülethez tapadó Ceaușescu-mítosz is, ugye.

A jegyesek szépen megkerestek egy utazási irodát, és elmondták, hogy ők bizony 400 meghívottal érkeznének, és hát, egy indiai lakodalom három teljes napig tart, szóval, jött volna pénz is bőven.

Igen ám, de az utazási iroda kérdésére a parlament illetékesei azt mondták, bocsánat, abban az épületben lakodalom nem lehet. (Pedig a különböző termeket bérbe szokták adni, szilveszteri mulatságok, konferenciák, bálok és vásárok céljából.)

A csalódott ügyfelek mit tehettek volna egyebet. Odébb álltak, és egy törökországi palotára esett a választásuk, amely régen szultáni birtok volt.

Hirdetés