Az óvoda épülete (Fotó: Google Map)
tűzeset
MTímea
2017. március 9. csütörtök, 17:36
Hatvan gyermeket és három felnőttet menekített ki a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem.

Körülbelül 60 gyereket menekítettek ki a Beszterce-Naszód megyei Kisrebra (Rebrişoara) település óvodájából, miután tűz ütött ki az épületben. A tüzet egy feszültség alatt hagyott kávéfőző gép okozta – tájékoztat a katasztrófavédelem. A közlemény szerint mindenkit sikerült kimenekíteni az épületből, három felnőtt pánikrohamot kapott.

„A tűz az ingatlan egyik raktárában keletkezett, ahonnan a sűrű füst a folyosóra és más helyiségekre is átterjedt. Szerencsére minden gyermek, valamint és három óvónő is biztonságban van. Három felnőtt pánikrohamot kapott, a SMURD-egységek a helyszínen ellátták őket, nem szorultak kórházi kezelésre” – írja az idézett forrás.

A tűzoltók kiérkezése előtt többen is tűzoltópalackokkal kezdték oltani a lángokat. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet.

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.