A románok masszívan támogatják a székely autonómiát!

Figyelem! Minden látszat ellenére ez a hír nem igaz. Ez a hír VICC!
Hirdetés

És bekövetkezett: románok, magyarok testvérként szeretik egymást! A Székelyföld autonómiáját célzó tervezetet hatalmas számú román ember támogatja. Azokról van szó, akik azt szeretnék, hogy bár az ország népének egy része megszabaduljon a PSD vörös pestisétől, Dragneával az élen.

Egyes erdélyi falvakban, ahol a románok és a magyarok több ezer éve utálják egymást, az autonómiát támogató megmozdulásokra került sor, ahol hóráztak és csárdást is jártak az emberek. Örömükben és felindulásukban, hogy bár a magyarok megszabadulnak a tolvajoktól, a románok elismerték, hogy a magyarok voltak először Erdélyben, ugyanakkor a magyarok kimondták: a gulyás és a kürtős kalács román találmány.

Az ügy legérdekesebb vonzata, hogy a székelyek autonómiatervezetét az RMDSZ nem támogatja, mert tulajdonképpen gazemberek bandája, amely lepaktált a peszedés rablókkal. Az RMDSZ tulajdonképpen nem akarja, hogy a magyarok függetlenek legyenek, mert akkor nem lesz kitől lopjanak. Ugyanis a lopás a Dragneát támogató romániai politikusok valódi célja.

Hirdetés