Nyugtával dicsérd
béel
2015. december 28. hétfő, 09:06
Harminc napig lehet fölvenni a nyereményeket.

Az október 12-i, 766 lej értékű pénztárblokkok tulajdonosai reménykedhetnek a minél nagyobb pénznyereményben a nyugtalottó rendkívüli, karácsonyi sorsolása nyomán. Az ünnepi sorsoláson a szeptember elseje és november 30-a között kiadott nyugták vettek részt.

Mint ismeretes, a nyugtalottót a pénzügyi tárca vezette be az adózási fegyelem növelése érdekében. A rendszerint havonta megtartott sorsoláson összesen egymillió lejt osztanak ki száz nyertes között. Ha száznál több nyertes van, újabb sorsolást tartanak a száz szerencsés kiválasztására, ha kevesebb, a nyertesek nagyobb részesedést kapnak az egymillió lejből.

A szerencséseknek 30 nap áll rendelkezésükre, hogy nyereményükért jelentkezzenek a területileg illetékes adóhivatalban.
 

comments powered by Disqus
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.
Csodák márpedig vannak.
A parlament megszavazta a bizalmatlansági indítványt.