A jól végzett munka országa: Ludovic Orban újra elültetett egy már korábban elültetett fát (VIDEÓval)

Mert hát mindent a népszerűségért.

Hirdetés

A koronavírus-járvány sem akadályozta meg Ludovic Orban miniszterelnököt, hogy időt szakítson a román történelmi emlékezet ápolására, valamint arra, hogy ismét kiröhögtesse magát a nagy nyilvánosság előtt.

Történt ugyanis, hogy elutazott a jelenleg általa elnökölt, és most 145. születésnapját ünneplő Nemzeti Liberális Párt (PNL) korábbi nagyjai, az országnak több miniszterelnököt is adó, Erdély elszakításában is komoly szerepet játszó Brătianu család Argeş megyei, Ştefăneşti-en álló egykori rezidenciájában létrehozott múzeum felavatására.

Az ünnepségen aztán elképesztően eredeti ötlettel akarták biztosítani, hogy Orban egy unalmas beszéd elmondásán túlmenően emlékezetesebb szerepet is játsszon, ezért elhatározták, hogy közreműködik egy fa elültetésében.

Ami amúgy persze szép dolog. Csak elültetendő fa is szükséges hozzá,

Ezt viszont a jelek szerint valamiért nem sikerült időben beszerezni.

Hirdetés

Ezért aztán egy kicsit körbeástak egy más korábban elültetett fát, Orban és egyik társa pedig ásót ragadott, és visszadobálta a talajt a fa kiásott gyökereire.

Az eseményről videó is készült, amit Marcel Vela belügyminiszter készségesen meg is osztott közösségi oldalán, de később gyorsan törölte, amikor felhívták rá a figyelmet, hogy mennyire égő, ami rajta látható.

Hirdetés