Melós
gycsaba
2018. november 9. péntek, 16:53
A kristálygömb se tudná megmondani, miért készült ez a teljes mértékben irrelevánsnak tűnő felmérés.

Nem fogja elhinni, de a legfőbb ügyészség olyan felmérést készített, melyből megtudhatjuk, milyen csillagjegyűek voltak a 2011 és 2015 között elkövetett gyilkosságok áldozatai. Bár az Adevărul hírportál által idézett kimutatásból egyáltalán nem derül ki, hogy ezeket az adatokat mégis hogyan sikerült begyűjteni, mint ahogy az sem, hogy ez egyáltalán mi a túróért releváns a mélyen tisztelt ügyészek számára, mi azért belenéztünk ebbe a roppant izgalmas statisztikába.

A nyilvántartás szerint 2011-ben 457, 2012-ben 630, egy évvel később 603, míg 2014-ben 530, 2015-ben pedig 468 gyilkosság történt Romániában. A legtöbb áldozat – 213 – Oroszlán csillagjegyű volt, de sok volt a Szűz jegyű (192), illetve az Ikrek jegyű (190) áldozat is az ügyészségi felmérés szerint.  A lista utolsó két helyén a Skorpió (139) és a Nyilas (129) áll, ha bárki is kíváncsi még rá. A legfőbb ügyészség átfogó munkájához innen is gratulálunk, könnyű biztosan nem volt.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28838
Mi sem ezt tapasztaltuk tegnap este a 30-ason.
És ez felszínre is bukkan, amikor nem patrióták végzik egy-egy épület külső homlokzatának felújítását. És tessék, le se fújta senki trikolór festékkel!
Tiltsák be ezt a románellenes blaszfémiát! Így rikolt egy patrióta társaság a centenárium évében. Ja, ez nem a Times New Roman.
Romániában jelenleg az tud igazi politikai karriert csinálni, aki (plagizált) papírral igazolja, hogy hülye.
A városzászlóba kötött bele a híres provokátor.
Hirtelen, 64 éves korában távozott.
Persze, közben folyik a diplomáciai keringőzés. Meg az iszapbirkózás. Meg a centenáriumi patriotizmus.
Építik ezerrel a karácsonyi vásárt, deszkák és szalagok között lehet csak lavírozni.
A jogállamiság helyzetéről szól a kemény bírálat.
A 20 éves férfi beismerte és bánja a késelést és a gázolásokat. Jobb most neki a fogdában, a családját már fenyegetik.
És ha már uszítanak, nem aprózzák el: 1848. március 15-ét a románok lemészárlásának kezdő dátumaként említik a derék patrióták.
A háromszéki politikusok most ezzel próbálkoznak.
Iohannis ország-világ előtt bejelenti, hogy nem vagyunk felkészülve az EU-elnökségre, mire Dragnea újrajátssza A megtalált bőrönd című bohózatot.
Ha már a jelenlegi miniszternek nemigen akaródzik kakaskodni a mioritikus szemétdombon.