Képünk illusztráció
Nagy Testvér?
papmeli
2018. október 11. csütörtök, 21:22
És a Facebookon publikálta a felvételeket. Oda a szerzetesi fogadalom.

Az eset egy konstancai zeneiskolában történt, ahol csütörtökön vizsgálatot rendeltek el, miután a tanintézet 34 éves zenetanára a Facebook közösségi portákon tett közzé felvételeket a tornaórára átöltöző diákjairól.

A vizsgálatot a megyei tanfelügyelőség rendelte el csütörtökön délután, miután a Nicolae Tonitza Iskola vezetősége jelentette, hogy a biztonsági kamerák felvételei nem a megfelelő helyen „landoltak”. Az oktatót azzal vádolják, hogy hozzáfért a tornaórára készülő diáklányokat ábrázoló felvételekhez és közzétette azokat személyes Facebook-oldalán.

A felvételeken hetedikes, 13-14 éves lányok láthatók az iskolai öltözőben, vetkőzés-öltözés közben. Bár a férfi később törölte a felvételeket, a rendőrség nyomozást indított.

Az ügy pikantériája, hogy az inkriminált zenetanár egyben ortodox szerzetes is, akit az eset miatt a tomisi ortodox érsekség eltiltott a misézéstől. Az egyház közölte: a szerzetest értékelték „szép zenei tevékenysége” miatt és senki sem gondolta volna, hogy ilyesmire vetemedhet.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28476
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.
Vagyis az tisztelt országvezetés jól megszívatta drága, de annál trébb ünnepléssel, cserébe adott neki ingyenkaját.
Sorra kerülik el az országot a legnagyobb járműipari társaságok.
A hatalom a nép orra alá dugja a trikolórt, és onnan tilos másról beszélni. Sabin Gherman írása.
Bepillantottunk a jövőbe, ami már a jelen: mesterséges intelligenciával és robotokkal élünk együtt. Vérkomoly kérdésekkel játszottunk el az idei Kommunikációs Napokon.
Nem nagyon tudni, honnan lesz tízmilliárd euró helyi beruházásokra, amikor az idei utolsó nyugdíjakat a kormány tartalékalapjából fizetik ki.
Ez pedig édeskevés, már ha közoktatási stratégiáról beszélünk és nem újramelegített vitákról, véli Mircea Miclea, volt oktatási miniszter.
Na jó, ellenzéki megrendelésre készült, de azért olyan nagyot nem tévedhet.
Az emberi jogok világnapján történt. Vagyis hétfőn. Amikor a közleményírók is agyhalottak.