A kép forrása a rendőrség hivatalos Facebook-oldala
erőszakik
szabot
2018. augusztus 11. szombat, 17:28
Carmen Dan tagadta, hogy felelős volna a csendőrség tegnap esti, mindenkivel szemben erőszakos fellépéséért.

Nem a belügyminiszter irányítja a csendőrségi beavatkozásokat, pusztán jelentést kap minden operatív küldetésről – jelentette ki ma Carmen Dan belügyminiszter a bukaresti Floreasca kórházban, ahol három sérült csendőrt látogatott meg. Jelenleg is várja a jelentést a csendőrség péntek esti fellépéséről, és a következtetéseit még ma nyilvánosságra fogja hozni, ígérte a miniszter.

Két sérült csendőrt várhatóan már holnap kiengednek a kórházból, és a súlyosabban megsérült csendőrnő is jól van, mondta Dan, annak ellenére, hogy a sok zúzódást szenvedett. Azt nem erősítette meg, amit a csendőrség szóvivője ma reggel sejteni engedett, hogy a csendőrnő a sérülések nyomán akár le is bénulhat.

Eközben Emanuel Ungureanu USR-képviselő és Vlad Voiculescu, a Ciolos-kormány volt egészségügyi minisztere azért bírálja Carmen Dant, mert kórházi látogatásakor a szolgálati autója a Floreasca kórház sürgősségi bejáratánál parkolt le, ahova így egyszerre csak egy mentőautó tudott beállni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27750
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.