A kép forrása a rendőrség hivatalos Facebook-oldala
erőszakik
szabot
2018. augusztus 11. szombat, 17:28
Carmen Dan tagadta, hogy felelős volna a csendőrség tegnap esti, mindenkivel szemben erőszakos fellépéséért.

Nem a belügyminiszter irányítja a csendőrségi beavatkozásokat, pusztán jelentést kap minden operatív küldetésről – jelentette ki ma Carmen Dan belügyminiszter a bukaresti Floreasca kórházban, ahol három sérült csendőrt látogatott meg. Jelenleg is várja a jelentést a csendőrség péntek esti fellépéséről, és a következtetéseit még ma nyilvánosságra fogja hozni, ígérte a miniszter.

Két sérült csendőrt várhatóan már holnap kiengednek a kórházból, és a súlyosabban megsérült csendőrnő is jól van, mondta Dan, annak ellenére, hogy a sok zúzódást szenvedett. Azt nem erősítette meg, amit a csendőrség szóvivője ma reggel sejteni engedett, hogy a csendőrnő a sérülések nyomán akár le is bénulhat.

Eközben Emanuel Ungureanu USR-képviselő és Vlad Voiculescu, a Ciolos-kormány volt egészségügyi minisztere azért bírálja Carmen Dant, mert kórházi látogatásakor a szolgálati autója a Floreasca kórház sürgősségi bejáratánál parkolt le, ahova így egyszerre csak egy mentőautó tudott beállni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27750
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.