A kép forrása a rendőrség hivatalos Facebook-oldala
erőszakik
szabot
2018. augusztus 11. szombat, 17:28
Carmen Dan tagadta, hogy felelős volna a csendőrség tegnap esti, mindenkivel szemben erőszakos fellépéséért.

Nem a belügyminiszter irányítja a csendőrségi beavatkozásokat, pusztán jelentést kap minden operatív küldetésről – jelentette ki ma Carmen Dan belügyminiszter a bukaresti Floreasca kórházban, ahol három sérült csendőrt látogatott meg. Jelenleg is várja a jelentést a csendőrség péntek esti fellépéséről, és a következtetéseit még ma nyilvánosságra fogja hozni, ígérte a miniszter.

Két sérült csendőrt várhatóan már holnap kiengednek a kórházból, és a súlyosabban megsérült csendőrnő is jól van, mondta Dan, annak ellenére, hogy a sok zúzódást szenvedett. Azt nem erősítette meg, amit a csendőrség szóvivője ma reggel sejteni engedett, hogy a csendőrnő a sérülések nyomán akár le is bénulhat.

Eközben Emanuel Ungureanu USR-képviselő és Vlad Voiculescu, a Ciolos-kormány volt egészségügyi minisztere azért bírálja Carmen Dant, mert kórházi látogatásakor a szolgálati autója a Floreasca kórház sürgősségi bejáratánál parkolt le, ahova így egyszerre csak egy mentőautó tudott beállni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27750
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?