Fotó forrása: news.ro
Tragédia
Timi
2018. augusztus 1. szerda, 19:45
A személygépjármű sofőrje valószínűleg elaludt a volánnál, és nekirohant egy szabályosan közlekedő kamionnak.

Szerda délután három személy vesztette életét a Temesvárt Lugossal összekötő 6-os számú országúton, Belence közelében, egy Dacia Logan és egy kamion ütközése következtében.

A személygépjárműt egy 39 éves sofőr vezette, akik elaludhatott a volánnál, áttért az ellentétes közlekedési sávba, ahol  ütközött a szemből érkező kamionnal. Az autóban egy 67 éves férfi és egy 58 éves nő is utazott, mindhárman még a helyszínen életüket vesztették. A szabályosan közlekedő teherszállító felborult, de a benne utazó sofőr, illetve két kiskorú épségben megúszta a balesetet.

A rendőrség a helyszínelés idejére mindkét irányba lezárta a forgalmat, az Infotrafic szerint torlódás alakult ki.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27633
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.