Nyoma veszett
Szerző: Főtér.ro
2018. július 11. szerda, 16:16
A lakosság segítségét kéri a rendőrség, de nem lesz könnyű szót érteni az eltűnttel.

Egy 65 éves csíkszeredai férfit keres a rendőrség a román tengerparton. Máté Adalbert két napja tűnt el Costineşti-en, ahova családjával nyaralni ment. Feleségével, lányával és unokájával egy panzióban akartak megszállni, de még nem volt előkészítve a szoba, így sétálni mentek a partra.  A férfi dél körül elindult illemhelyet keresni, azóta nem látta a család.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a megtalálásához, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a Hargita megyei férfi nem tud románul. Az eltűnt 1,75 méter magas, 75 kilós, világos bőre, ovális arca, barna szeme van. Amikor utoljára látták, bőrdzsekit, fekete nadrágot, fehér inget és fekete cipőt viselt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27332
Egy 39 éves vadászt támadott meg egy nagyvad a Fekete-domb térségében, ahol legendásan sok a medve.
A közép-amerikai ország alkotmánybírósága megtagadta a szabadon engedés lehetőségét.
A Norvégiától kapott 52 millió euróból csekélyke összeg jut a korrupció megelőzésére, holott ez Románia legégetőbb problémája.
Hogy maguk közül válasszanak képviselőket, ne a budapesti pártlistákra szavazzanak.
Egy egyesület feljelentette Florin Iordachét, mert megsértette a társadalmi normákat, amikor fityiszt mutatott az ellenzéknek.
Traian Ungureanu pontosan látja, hogyan és miért hülyül el a román társadalom. És hogy válik le minderről egyre inkább Erdély.
Angolul mondják el, hogy annyira párhuzamos Erdélyben a magyarság a románsággal, mint a katolikusok a protestánsokkal Észak-Írországban, ahol száz éve még polgárháború dúlt.
Az államelnök aláírta Ecaterina Andronescu kinevezését.
Az egyik főszereplő: Verestóy Attila, az RMDSZ idén elhunyt erős embere. Kelemen Hunor RMDSZ-elnök is benne van a képben.
A román politikai elemzőknek igazán rossz napjaik lehetnek. Már álmukban is Orbán Viktor kísérti őket.
Hétvégi programajánló székelyeknek, és nem csak: ismét gyűlésbe hív az SZNT.
Mert a magyar kormány támogatja a székelyföldi focicsapatokat.
Bizony, a boldogsághoz nincs szükség titán-kevlár mellényre. A lelkünket kell megedzeni. Legyen olyan, mint a damaszkuszi acél.
És a román politikai elit csak szólamokat pufogtat. A romániai magyar politikai elitnek nincs mit ünnepelni. A magyarországi politikai elit pedig a románok lelkébe tapos.