Illusztráció | Főtér.ro
köztünk élnek
szabot
2018. május 16. szerda, 14:57
Így vicceljen legközelebb bárki azzal, hogy az asszonynak a konyhában a helye.

Családon belüli erőszak miatt indított vizsgálatot a rendőrség egy 66 éves parajdi asszony ellen – írja az Agerpres. Az ilyen esetek zömével ellentétben az asszony nem az áldozat, hanem az elkövető volt, támadó fegyverként pedig egy serpenyőt használt, azzal ütötte fejbe két évvel fiatalabb férjét.

A házastársak között spontán konfliktus tört ki, és tettlegességig fajult, magyarázta Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi a serpenyős támadás nyomán zúzódást szenvedett fejének bal oldalán, de elutasította, hogy kórházba vigyék. Mi több, feljelentést sem tett, ezzel együtt eljárás indul a nő ellen családon belüli bántalmazás miatt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26611
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?