Illusztráció | Főtér.ro
köztünk élnek
szabot
2018. május 16. szerda, 14:57
Így vicceljen legközelebb bárki azzal, hogy az asszonynak a konyhában a helye.

Családon belüli erőszak miatt indított vizsgálatot a rendőrség egy 66 éves parajdi asszony ellen – írja az Agerpres. Az ilyen esetek zömével ellentétben az asszony nem az áldozat, hanem az elkövető volt, támadó fegyverként pedig egy serpenyőt használt, azzal ütötte fejbe két évvel fiatalabb férjét.

A házastársak között spontán konfliktus tört ki, és tettlegességig fajult, magyarázta Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi a serpenyős támadás nyomán zúzódást szenvedett fejének bal oldalán, de elutasította, hogy kórházba vigyék. Mi több, feljelentést sem tett, ezzel együtt eljárás indul a nő ellen családon belüli bántalmazás miatt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26611
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.