A kép illusztráció
Tragédia
Timi
2018. április 10. kedd, 15:40
Bírósági források szerint a nő holtteste mellett volt a gyermeke, amikor rátaláltak.

Április 9-én 23 óra 10 perckor arról értesítették a 112-es segélyhívón a dicsőszentmártoni rendőrséget, hogy egy holttest található Mikefalva egyik lakásában. A Maros megyei rendőrség helyszínelői megállapították, hogy az áldozat egy 17 éves lány, aki a – nyakán látható vágásokból ítélve – erőszakos halált halt.

A ház másik helyiségében egy fiatal férfi holttestét is megtalálták, aki a jelek szerint felakaszthatta magát – tájékoztat a rendőrség közleménye.

A nyomozók szerint a 24 éves férfi egy veszekedést követően megölte barátnőjét, majd végzett saját magával. Gyilkosság és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a Maros megyei törvényszéki ügyészség.

Bírósági források azt nyilatkozták az Agerpres hírügynökségnek, hogy a nő egyéves gyermekével ment látogatóba a férfi házába. Mivel nem érkezett haza, a szomszédasszonya keresni kezdte. A források szerint a nő holtteste mellett volt a gyermeke, amikor rátaláltak. 

 
 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26166
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.