A kép illusztráció
Tragédia
Timi
2018. április 10. kedd, 15:40
Bírósági források szerint a nő holtteste mellett volt a gyermeke, amikor rátaláltak.

Április 9-én 23 óra 10 perckor arról értesítették a 112-es segélyhívón a dicsőszentmártoni rendőrséget, hogy egy holttest található Mikefalva egyik lakásában. A Maros megyei rendőrség helyszínelői megállapították, hogy az áldozat egy 17 éves lány, aki a – nyakán látható vágásokból ítélve – erőszakos halált halt.

A ház másik helyiségében egy fiatal férfi holttestét is megtalálták, aki a jelek szerint felakaszthatta magát – tájékoztat a rendőrség közleménye.

A nyomozók szerint a 24 éves férfi egy veszekedést követően megölte barátnőjét, majd végzett saját magával. Gyilkosság és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a Maros megyei törvényszéki ügyészség.

Bírósági források azt nyilatkozták az Agerpres hírügynökségnek, hogy a nő egyéves gyermekével ment látogatóba a férfi házába. Mivel nem érkezett haza, a szomszédasszonya keresni kezdte. A források szerint a nő holtteste mellett volt a gyermeke, amikor rátaláltak. 

 
 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26166
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.