A kép illusztráció
Tragédia
Timi
2018. április 10. kedd, 15:40
Bírósági források szerint a nő holtteste mellett volt a gyermeke, amikor rátaláltak.

Április 9-én 23 óra 10 perckor arról értesítették a 112-es segélyhívón a dicsőszentmártoni rendőrséget, hogy egy holttest található Mikefalva egyik lakásában. A Maros megyei rendőrség helyszínelői megállapították, hogy az áldozat egy 17 éves lány, aki a – nyakán látható vágásokból ítélve – erőszakos halált halt.

A ház másik helyiségében egy fiatal férfi holttestét is megtalálták, aki a jelek szerint felakaszthatta magát – tájékoztat a rendőrség közleménye.

A nyomozók szerint a 24 éves férfi egy veszekedést követően megölte barátnőjét, majd végzett saját magával. Gyilkosság és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a Maros megyei törvényszéki ügyészség.

Bírósági források azt nyilatkozták az Agerpres hírügynökségnek, hogy a nő egyéves gyermekével ment látogatóba a férfi házába. Mivel nem érkezett haza, a szomszédasszonya keresni kezdte. A források szerint a nő holtteste mellett volt a gyermeke, amikor rátaláltak. 

 
 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26166
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.