Fotó: Facebook | Salvamont Romania
baleset
Timi
2018. március 3. szombat, 15:34
A környékre nem jellemző a lavinaveszély. Valószínűleg egy kisebb földrengés válthatta ki.

Elsodort a lavina egy nőt a Vrancea-hegységben, a Tişiţa-szoros térségében – nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek a Vrancea megyei csendőrség sajtószóvivője.

Petrea George szerint szombat dél körül jelezték az 112-es egységes segélyhívószámon, hogy a Tişiţa-szoros térségében elindult lavina elsodort egy nőt. Csendőrök, rendőrök, hegyimentők, a katasztrófavédelem munkatársai és önkéntesek indultak a keresésére. A szóvivő szerint egy 30 személyből álló csoport tartózkodott a térségben, amikor elindult a hógörgeteg, a csapat egyik tagja jelezte a nő eltűnését.

Tulnici polgármestere, Aurel Boțu azt nyilatkozta a Digi 24-nek, hogy a nőt holtan találták meg a környéken áthaladó, megduzzadt patakban. Az elöljáró szerint a környéken nem fordult még elő ilyen hósuvadás, előfordulhat, hogy a szombat délelőtti kisebb földrengés okozhatta. 

A nőt egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25603
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.