A kép forrása a CFR Facebook-oldala
Viharkár
szabot
2018. január 18. csütörtök, 20:36
Négy órán át vesztegelt legalább tíz vonat.

Csütörtök este egy vonalon újraindult a vasúti közlekedés a Prahova völgyén, miután négy órán át vesztegeltek a szerelvények a sínpárokra és elektromos huzalokra esett fák miatt.

Mădălin Stroe, a Prahova megyei vasúti rendőrség szóvivője arról tájékoztatott, hogy csütörtökön 15 óra után legalább tíz vonatot kellett megállítani a Prahova völgyén, mert Valea Largă környékén fák zuhantak a vasútra és az elektromos vezetékekre. 

Az említett térségben körülbelül tíz fa dőlt a sínpárokra vagy a huzalokra – közölte az Agerpres hírügynökséggel Raluca Vasiloae, a megyei katasztrófavédelem szóvivője. Az állami vasúttársaság (CFR) szakembereinek és a tűzoltóknak mostanra sikerült eltávolítaniuk a fákat, egy vasútvonalon beindult a közlekedés. A vonatok rendre indulnak, egyes szerelvények késése 90 perc is lehet. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/24951
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.