Minek nevezzelek?
csubakka
2018. január 17. szerda, 16:52
Megvárják, mit lép Iohannis.

Az RMDSZ egyelőre nem tudja, hogyan viszonyuljon Viorica Dăncilához, akit a PSD jelölt a miniszterelnöki tisztségre.

„Nem ismerjük Viorica Dăncilăt, a PSD miniszterelnök-jelöltjét, nincsenek pro, sem kontra érveink támogatásával kapcsolatban. Megvárjuk, hogyan dönt az államelnök” – mondta Kelemen Hunor szerdán, miután Klaus Iohannis államfő a pártokkal való konzultációk keretben fogadta az RMDSZ küldöttségét.

Kelemen elmondta: még nem beszéltek Dăncilával, nem ismerik a szándékait és azt sem, hogy mit tervez miniszterelnökként, de nincsenek előítéleteik sem. Ha Klaus Iohannis elfogadja és kinevezi, akkor elülnek és egyeztetnek vele, meghallgatjuk, mit mond, milyen miniszterekkel és kormányprogrammal készülnek. „Ha számítanak az RMDSZ szavazataira, megkeresnek, és a támogatásunkat kérik” – tette hozzá Kelemen Hunor.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/24927
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.