Hiper-szuper bérlet: egyszerre két fesztiválra válthatunk belépőt

A marosvásárhelyi VIBE és a gernyeszegi Awake közös jegyet hoz forgalomba.
Hirdetés

Két erdélyi magyar fesztivál, a marosvásárhelyi VIBE és a gernyeszegi Awake szervezői úgy döntöttek, közös jeggyel kedveskednek azoknak, a nyarat fesztiválmámorban kívánják tölteni. A két fesztiválra együtt 260 lejért lehet bérletet váltani.

A VIBE július 6–9. között vár mindenkit a Maros-parta, a most bejelentett DOUBLE PASS birtokosai pedig a gernyeszegi Teleki-kastély területén megszervezett Awake-en zárhatják majd a nyarat szeptember 1–3. között. A két Maros megyében zajló fesztivál összefogásának eredményeképp mindkét fesztiválra olcsóbban lehet jegyet váltani, a DOUBLE PASS-hez az eventim.ro hálózatán juthatunk hozzá.

„Az idén debütáló Awake és VIBE Fesztivál egyaránt segít, hogy Marosvásárhelyt visszahelyezzük a fesztiváltérképre” – mondta el Rés Konrád Gergely, a VIBE fesztiváligazgatója.

„Szeretnénk minél több fiatalt arra bíztatni, hogy a fesztiválok világát megismerje. Gyakorlatilag ez a közös célunk: a zenekedvelő közösséget élőzenés események irányába csábítani, a fesztiválokra vonzani, melyek igazából sokkal többet nyújtanak a zenénél” – jelentette ki Laura Coroianu, az Awake fesztiváligazgatója.

A VIBE-ról itt, itt, itt és itt olvashat, illetve a fesztivál honlapján; az Awake fesztiválról egyelőre annyit tudni, hogy a „magas fákkal és elbűvölő tisztásokkal tarkított” gernyeszegi Teleki-birtokon lesz szeptember 1–3. között. Ami pedig a koncerteket illeti: line up tetejét Rag’n’Bone Man foglalja el, aki a 2017-es év egyik zenei felfedezettje világszerte. Fellép Tom Odell, Dirtyphonics, Aeroplane, az Irie  Maffia és még sok más előadó is, a teljes lista a www.awakefestival.ro honlapon érhető el.

Hirdetés