Nincsen más ebben a dalban
pazs
2017. június 21. szerda, 13:43
Egy sepsiszentgyörgyi színésznő és három zenész vállalkozott a feladatra.

Cseh Tamás-dalokat előadni, ráadásul nőként: bátor vállalkozás. Gajzágó Zsuzsa, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház színművésze pontosan ebbe vágott bele: három zenésszel (Ráduly Zsófia – hegedű, Simó Lakatos Barna és Katona Dávid – gitár) együtt „vitte színre” a legendás Cseh–Bereményi páros nemzedékek számára maradandó élményt jelentő dalait, Rajtammaradt télikabát címmel. Ezt az előadóestet mutatják be csütörtökön, június 22-én Kolozsváron.

„A vers és a színház műfaja között elhelyezkedő produkció Cseh Tamás munkásságának és életfilozófiájának az életben tartását tűzi ki célul, felmutatva az ő műfaji sokoldalúságát, érzékenységét” – áll az esemény leírásában.

Az est helyszíne a Tranzit Ház, kezdési ideje este 8 óra. Jegyek válthatók előadás előtt egy órával a helyszínen, helyfoglalás érdekében pedig jelentkezni lehet hétköznapokon 10 és 16 óra között a 0731083333-as telefonszámon. A teljes értékű jegyek ára 20 lej, a diákjegy 10 lej.
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/21742
Hasznos és jó dolog a korrupcióellenes harc. De a saját háztájon is rendet kell tartani. Mert könnyen megfúrhatják a DNA hajóját, ha nem vigyáz.
A tiltakozás egy rendhagyó formájával készül a Musai-Muszáj a táblaper megnyerésének első évfordulóján.
Egy friss tanulmány a 2008 és 2015 közötti időszak adatai alapján összefüggést állapított meg a használt autók behozatala és a közúti balesetek gyakorisága között.
Románia egyik leginkább megosztó személyisége, Lucian Boia történész többek között a hivatásos román történetírás nagyromán merevgörcséről is szól.
És itt a olimpia első doppingesete is, mégpedig a rendkívül megerőltető curling-ben.
Ha a külhoni magyarok jogai ellen kell uszítani, akkor egy kis lopás és hazudozás is bocsánatos bűn egyesek szerint.
Utolsó útjára kísérték Kallós Zoltánt, aki mindenkinek a lelkét megérintette, akivel csak találkozott.
A miniszterelnök 20. évértékelő beszédét tartotta. Leszögezte: Magyarország azokkal a nyugat-európai emberekkel és vezetőkkel szolidáris, akik meg akarják menteni hazájukat, a keresztény kultúrájukat.
A háromszéki származású tornászcsillag életregénye igazi mese – lidérces fordulatokkal. A Szabó Katiról írott könyv szerzőjével, Csinta Samuval beszélgettünk.
Szépen és alaposan becsomagolva, az üzenet a következő: Románia alsóbbrendűségéért tulajdonképpen a gonosz Magyarország a hibás.
Mert a román menedékkérők száma ugrásszerűen megnőtt.
Nem? Akkor erőltesse meg a fantáziáját. Romániában ez is előfordul. Például Teleorman megyében.
Ha folytatódik az igazságszolgáltatás elleni támadás, akkor ideje bevetni a 7-es cikkelyt Romániával szemben, véli a CDU politikusa.
Értékelni kell a profizmust, mellyel a magyar politikusoknak az utóbbi 100 évben sikerült pontokat szerezniük a gázpiacon Magyarország számára. Nahát, ilyen is van?