Nincsen más ebben a dalban
pazs
2017. június 21. szerda, 13:43
Egy sepsiszentgyörgyi színésznő és három zenész vállalkozott a feladatra.

Cseh Tamás-dalokat előadni, ráadásul nőként: bátor vállalkozás. Gajzágó Zsuzsa, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház színművésze pontosan ebbe vágott bele: három zenésszel (Ráduly Zsófia – hegedű, Simó Lakatos Barna és Katona Dávid – gitár) együtt „vitte színre” a legendás Cseh–Bereményi páros nemzedékek számára maradandó élményt jelentő dalait, Rajtammaradt télikabát címmel. Ezt az előadóestet mutatják be csütörtökön, június 22-én Kolozsváron.

„A vers és a színház műfaja között elhelyezkedő produkció Cseh Tamás munkásságának és életfilozófiájának az életben tartását tűzi ki célul, felmutatva az ő műfaji sokoldalúságát, érzékenységét” – áll az esemény leírásában.

Az est helyszíne a Tranzit Ház, kezdési ideje este 8 óra. Jegyek válthatók előadás előtt egy órával a helyszínen, helyfoglalás érdekében pedig jelentkezni lehet hétköznapokon 10 és 16 óra között a 0731083333-as telefonszámon. A teljes értékű jegyek ára 20 lej, a diákjegy 10 lej.
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/21742
Nagy Orbán színészként 21 éve tagja a Harag György Társulatnak. Versenyvizsgán nyerte el az igazgatói tisztséget.
Például azok fejében, akik, úgymond, ezt a szerencsétlen országot irányítják. De csalódnunk kell. Nincs nekik. Andrei Pleșu írása.
Az ellenzék ellenkezett, de a PSD már ma napirendre vette és megszavazta. Megússzák az összeférhetetlen honatyák is.
Ez egy „rendkívüli helyzetekben esedékes ad-hoc eljárás”, mivel aggódnak, hogy veszélybe kerül a korrupcióellenes harc.
És Kolozsvár is kiemelt helyszín lesz, naná.
Ritka pillanat, amikor az oroszok KIVONULNAK valahonnan.
A Kolozsvári Kőszikla Gyülekezet lányai saját készítésű portékáikkal segítenek a hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásában.
Nagyon úgy néz ki, hogy a dísztribünökön bűnözők, bűnügyesek és sunnyogó csicskásaik állnak majd. A másik oldalon meg a nép, amely megszavazta őket.
Ludovic Orban, Dan Barna és Dacian Cioloș is kiment az utcára az igazságügyi módosítások ellen tüntető tömeg tagjai közé.
Ő volt az, aki 1990 márciusában Marosvásárhelyen a magyarok megsegítésére vezette a cigányokat a magyarellenes pogrom idején.
Bepillantottunk a legújabb magyar gyártású sorozatok kulisszái mögé. Bűn és bűntudat, retró és vintage a kolozsvári kommunikációs napokon.
És többen meg is sérültek.
Kijev szerint mindeközben az Európa Tanács alkotmányjogászai nekik adtak igazat.
Az amerikai elnök lépése reménykeltő, de Románia továbbra is a kétállami megoldás híve.