Nincsen más ebben a dalban
pazs
2017. június 21. szerda, 13:43
Egy sepsiszentgyörgyi színésznő és három zenész vállalkozott a feladatra.

Cseh Tamás-dalokat előadni, ráadásul nőként: bátor vállalkozás. Gajzágó Zsuzsa, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház színművésze pontosan ebbe vágott bele: három zenésszel (Ráduly Zsófia – hegedű, Simó Lakatos Barna és Katona Dávid – gitár) együtt „vitte színre” a legendás Cseh–Bereményi páros nemzedékek számára maradandó élményt jelentő dalait, Rajtammaradt télikabát címmel. Ezt az előadóestet mutatják be csütörtökön, június 22-én Kolozsváron.

„A vers és a színház műfaja között elhelyezkedő produkció Cseh Tamás munkásságának és életfilozófiájának az életben tartását tűzi ki célul, felmutatva az ő műfaji sokoldalúságát, érzékenységét” – áll az esemény leírásában.

Az est helyszíne a Tranzit Ház, kezdési ideje este 8 óra. Jegyek válthatók előadás előtt egy órával a helyszínen, helyfoglalás érdekében pedig jelentkezni lehet hétköznapokon 10 és 16 óra között a 0731083333-as telefonszámon. A teljes értékű jegyek ára 20 lej, a diákjegy 10 lej.
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/21742
Ez az a kérdés, amelyért perre megy Árus Zsolt jogvédő.
A szerencse is Szenegál mellé szegődött, a feje tetejére állt a H-csoport.
A román külügy szokatlanul higgadt hangnemben reagált, és a magyar-román kapcsolatok elmélyítése mellett foglalt állást.
Létezik, hogy a jelenlegi koalíció annyira felelőtlen legyen, hogy maga ellen fordítsa az ország lakosságának 80 százalékát?
Mindenki megkapja a magáét – a középkori kódexek stílusában. VIGYÁZAT: POLITIKAILAG NAGYON NEM KORREKT TARTALOM!
Rég várt változások védik ezentúl azokat, akiket otthon ütlegelnek.
Le akarják szoktatni és eltiltani a kiskorúakat a koffeinbombákról.
A tévészerelőből Bihar megye egyik legbefolyásosabb politikusává vált Kiss Sándor több korrupciós ügy kulcsfigurája volt.
A büsztöt abban a parkban állították fel a Szent László Napok szervezői, melyet maga Rhédey adományozott 200 évvel ezelőtt a városnak.
Gyarmatosította Tunézia térfelét a pályán, de csak a legvégén tudta megtörni az afrikai csapatot.
Kérdés: a Szuverén Fejlesztési és Beruházási Alap zseniális gazdasági megoldás, vagy zseniális korrupciós terv?
Csakhogy ők a belvárosban gyülekezhetnek, míg az LMBTQ-közösség – idén is – egy kevésbé szem előtt lévő helyszínen.
Az eset hétfő délután történt a Kerekdombon.
Anya, apa, gyerekek, kutya, macska, haverok, buli, zene, pihenés, eszem-iszom, szórakozás, lazulás – ez folyt a hétvégén a gyalui vár kertjében, Kolozsvár szomszédságában.