Ezekre bulizhat az idei Szent György Napokon

Nazareth, Bródy, Tátrai, PASO – néhány név a véglegessé vált kínálatból.
Hirdetés

Véglegessé vált a 26. Szent György Napok főszínpadjának programja – jelentették be a szervezők. Sepsiszentgyörgy városünnepét idén április 22-e és 30-a között tartják, a vásári hétvégén négy zenei helyszínen lesznek koncertek: a főszínpad visszakerül a főtér megyei tanács előtti részére, a Sugás áruház előtt helyezik el a közösségi színpadot, lesz Múzeumkert és Ifjúsági udvar is – tudósít a szervezők közleménye.

ÁPRILIS 28-ÁN, pénteken 18:10 perckor kezd a főszínpadon a Kállay Saunders Band, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál sikeres magyar résztvevőjének együttese, őt követően 20 órától Molnár Ferenc Caramel, a TV2 Megasztár 2. szériájának győztese lép fel, majd 21:30-től a világzene forrásaiból építkező, azokat a legkorszerűbb tánczenékké ötvöző bécsi Ulf Lindemann alias [dunkelbunt] biztosítja a jó hangulatot. A pénteki estét a Șuie Paparude zárja, koncertjük 23:30-tól kezdődik.

ÁPRILIS 29-ÉN, szombaton 17 órától Luppinger Attila, a tehetséges 13 éves gitáros Wings of Hope együttesének fellépése indítja a főszínpadi programot, ezt követően 18:30-tól az ugyancsak sepsiszentgyörgyi, ritmusos kelta zenét játszó Selfish Murphy koncertezik. A két zenei nagyágyút felvonultató Póka-Tátrai reGeneráció 20 órakor kezd a főszínpadon, majd 22 órától a moldovai Carla’s Dreams lép fel. Szombaton a programot a Pannonia Allstars Ska Orchestra zárja, a Szent György Napok visszatérő vendégének koncertje 23:30-kor kezdődik.

ÁPRILIS 30-ÁN, vasárnap 17 órától a Koszika & The HotShots kezd a korszerű színpadtechnikával ellátott főszínpadon, majd 19 órától a legendás skót hard rock együttes, a Nazareth tart koncertet. A zárókoncertet 21 órától Bródy János adja, aki ezúttal a Ráadás című műsorával érkezik, amelyben néhány régebbi dal újraértelmezése mellett vadonatúj szerzemények szerepelnek és természetesen felcsendülnek a közönség kedvenc slágerei is – áll a közleményben.

Hirdetés

Idén is lesz tűzijáték, amelyet a brassói, nemzetközi színtéren is jegyzett Pyro Events Team – Fireworks Design mutat be.

A programról további információkat a Szent György Napok Facebook-oldalán találnak.

Hirdetés