Állj fel, magyar! Megint ránk vernek a románok!

Ez már több a soknál! Hogy verni is jobban verik a románok a magyaroknál?! Vigyázat: HUMORVESZÉLY!!!
Hirdetés

A 21. századi férfiasság legfontosabb kérdésében – vagyis ki élvez el hamarabb egy internetes pornóvideót nézve – a románok simán lekörözik a magyarokat: a hazai internet hatalmas sebessége következtében a román internetezők sokkal gyorsabban tudnak elmenni, mint a szomszédos és baráti Magyarország lakói.

„Tudom, hogy a magyarok mindenben első akarnak lenni, de eszik, nem eszik, el kell ismerjék, hogy ebben a sportágban kenterbe verjük őket, mert mi élvezünk el hamarabb online pornónézegetés közben”, magyarázza Decebal Popoescu, az internet világhírű szakértője. „Arról nem is beszélve, hogy egy román 174 internetes oldalt tud megnyitni egyszerre, míg a magyarok alig érik el a 3-4-et.”

A románok vitathatatlan elsőbbségét egyébként az is igazolja, hogy egyre több magyarországi turista kizárólag azért látogatja hazánkat, hogy decens körülmények között maszturbálhasson, hiszen odahaza erre nincs lehetősége. „Ha Romániában élnék, nem lenne többé szükségem feleségre, aki naponta szekál. Elég lenne az internet”, dicséri a román viszonyokat egy magyar turista.

Hirdetés