Ép testben ép lélek

Oszkár azoknak is számos programot kínál az 5. Kolozsvári Magyar Napok során, akik egészségük megőrzésével kapcsolatban szeretnének többet megtudni.
Hirdetés

A magyar EGÉSZ-ség napjai keretében augusztus 18-án a kommunikáció kerül a középpontba. Többet tudhatunk meg a tudatos kommunikációról, valamint az éneklés gyógyító erejéről. Másnap jógával ápoljuk a testet, relaxációval és meditációs gyakorlatokkal a lelket. A foglalkozások helyszíne az Apáczai Csere János Líceum (Király u. 16. sz.).

Szombaton és vasárnap (augusztus 23–24.) a Báthory István Elméleti Líceumban (Farkas utca 2. sz.), további tartalmas és érdekes előadásokkal, valamint csoportos foglalkozásokkal várják a kedves vendégeket. Hallhatunk előadást többek között az elme működéséről, masszázstípusokról, az öngyógyítás fortélyairól, valamint a betegségek lelki okairól.
A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadásra, illetve szakemberek által nyújtott kezelések igénybevételére is. Előzetesen bejelentkezni a következő email címen lehet:kmnsegitok@gmail.com.
 
A részletes program itt érhető el. 

Hirdetés