Útjavítás, 2021, Románia: tömjük be a kátyút, ugráljunk rajta gumicsizmával, mer’ jóvanazúgy (VIDEÓval)

Nézzen szakembereket akcióban! És nevessen. Ha tud.

Hirdetés

A legendás romániai útépítő munkások már oly sokszor bebizonyították a világnak, hogy ha ők igazán odateszik magukat, akkor fel tudják robbantani az internetet egy-két munkához csak hasonlító mozdulattal, de hogy nem igazán értenek ahhoz, amivel foglalkoznak az egyszer fix.

Írtunk már arról, hogy egyszer véletlenül aszfaltoztak le egy útszakaszt, aztán feltörték, de olyan esetről is, amikor egy fűvel benőtt utcában feszegették az innováció határait, de ne feledkezzünk meg azokról a sztrádahősökről sem, akik egyszerűen körbeaszfaltoztak egy parkoló autót. Csupa vidám pillanat!

Ebbe a fantasztikus sorozatba illik bele a következő videó is, melyen két kátyúzó észkombájn teszi a dolgát, valahol Prahova megyében: a lyukat ügyesen betömik bitumennel, s míg az egyik élmunkás egy gázpalackhoz kötött lángszóróval melegíti a felületet, a társa gumicsizmával ugrál rajta. Íme:

Az ünnepek alkalmával szeretnénk megköszönni az ágazat dolgozóinak azt a rengeteg vidám pillanatot, amit az elmúlt hónapokban okoztak, s bár tudjuk, hogy rajtuk nem fog múlni, hogy egyszer a közúti infrastruktúra világbajnokai legyünk, biztosak vagyunk benne, hogy az ország összes járműtulajdonosa imába foglalja őket.

Hirdetés