Jóízűen rágcsálta a csokit egy édesszájú egér az egyik kolozsvári hipermarket polcán (VIDEÓval)

Nem különösebben zavartatta magát a vevőktől.

Hirdetés

Nem csupán az emberek, de a jelek szerint az egerek is szeretik az édességet. Legalábbis ez derült ki a hétvégén Kolozsváron, ahol az egyik bevásárlóközpont hipermarketében egy vásárló egérre bukkant egy csokis polcon.

Mint elmondta, a Iulius Mall bevásárlóközpontban található Auchanban vásárolt épp, amikor a kislánya felhívta a figyelmét arra, hogy az egyik polcon egy egér éppen jóízűen falatozik egy darab csokoládéból.

Azonnal jelezte az esetet az egyik alkalmazottnak, aki azonban szerinte nem tanúsított különösebb érdeklődést az ügy iránt.

Miután azonban az eset nyilvánosságra került, a hipermarketnek muszáj volt magyarázatot adnia.

Ebben természetesen azzal védekeznek, hogy csupán „elszigetelt esetről” van szó, és azonnal megtettek minden intézkedést, hogy kiiktassák a vásárlókra leselkedő veszélyeket.

Hirdetés

Ennek részeként nagytakarítást rendeltek el az üzletben, és minden olyan árut megsemmisítettek, amely kapcsán a legkisebb gyanúja is felmerült annak, hogy az egér megrágcsálhatta.

Emellett az ellenőrzések is gyakoribbak.

Az üzlet azzal védekezik, hogy legutóbb szerdán zajlott kártevőírtás, de az incidens nyomán a hétvégén még egyet elrendeltek.

Az egér vércukorszintjével bezzeg senki sem foglalkozik.

Hirdetés