Egy kolozsvári aranyifjú 300-al rongyol Bukarest mellett egy luxusautóval, mert megteheti (VIDEÓVAL)

A felvételt egy vlogger készítette, és végig azt hazudják, hogy Németországban repesztenek.

Hirdetés

Egy kolozsvári milliomos fia, bizonyos Bogdan Căpuşan, Alex Montrey YouTube vlogger videójában mutatta be, mit is tud a több százezer eurót kóstáló Lamborghini URUS gépkocsija.

A felvétel során több mint 300 kilométer/órával is repesztettek, és bár röhögcsélve azt füllentették a kis kópék, hogy egy németországi sztrádán üldözik a végzetet, a felvételen jól kivehető, hogy Bukarest környékén tolják az A3-ason.

A vlogger arról is faggatja a sofőrt, nem gyűlt-e meg a baja a zsarukkal a kocsi miatt, mire az aranyifjú elmeséli, hogy egyszer megállították a rendőrök csak azért, hogy megnézzék a verdát.

A kommentszekcióban persze sokan megjegyzik, hogy ez biza nem Németország, hanem dicső hazánk, de egy milliomos fia tkp. azt csinál, amit csak akar. Kötve hiszem, hogy elveszítené az eset miatt a jogsiját, de ha mégis, apa majd vesz neki egy nagyobbat.

Hirdetés

Bogdan Căpuşan apja egy kolozsvári ingatlanguru, akinek a vagyonát 2014-ben a Forbes 7 millió euróra becsülte, ezzel az országban akkor a 381. leglóvésabb ember volt.

Hirdetés