Bréking: egy harmadik ligás erdélyi csapattól kapott ajánlatot Cristiano Ronaldo, a munkanélküli

A portugál szupersztárnak épp jól jönne egy új kihívás. Csak nem kell annyit finnyáskodni.

Hirdetés

Alig két nap telt el azóta, hogy a Manchester United azonnali hatállyal szerződést bontott Cristiano Ronaldóval, de nem kell búsulni szegényt, a portugál támadó máris kapott egy borzasztóan komoly ajánlatot, méghozzá egy harmadik ligás brassói csapattól.

A Steagul Roșu vezetősége a Twitteren jelentette be, úgy döntöttek, megpróbálják leigazolni az ötszörös aranylabdás legendát a szezon végéig, hátha ezzel a komoly erősítéssel sikerülne feljutni a másodosztályba. Persze nem ingyen, szóval nem kell kuncogni: havonta 516 eurót vihetne haza az ostorlábú szupersztár, ha a Cenk alá költözik – ezen az ajánlaton kellene elgondolkodnia CR7-nek és a menedzseri stábnak.

Hirdetés

Ezzel csupán annyi a bibi, hogy Cristiano nem épp ilyen fizukhoz van hozzászokva: a legutóbbi szerződése alapján több mint 440 ezer eurót tett zsebre hetente, ez pedig azt jelenti, nagyjából 12 perc kellett neki ahhoz, hogy megkeresse a brassóiak által ajánlott összeget.

Mi komolyan szurkolunk, hogy összejöjjön a terv, s ha végül mégsem sikerül nyélbe ütni az üzletet, mert az amúgy is finnyás Cristiano húzódozik, az ügy talán hoz pár új követőt és lájkolót a Steagul Roșu csapatának a közösségi médiában. A marketingötletért mindenképp jár a pacsi!

Hirdetés