Bezárta egy orvos a rendelőjébe a páciensét, mert az nem akart annyit fizetni, amennyit kért

Pedig nem is praktizálhatott volna.

Hirdetés

Sajátos meggyőzési módszerhez folyamodott egy, a dél-romániai Argeş megye szélhelyén, Piteşti-en tevékenykedő orvosnő, amikor vita támadt közte és egy páciense között a honorárium összegéről.

Természetesen nem arról volt szó, hogy a 65 éves doktornő kevesebb pénzt kért volna, mint amennyit az elvégzett vizsgálat fejében a páciens fizetni akart.

Ezért aztán amikor látta, hogy szép szóval nem tudja kicsikarni a kívánt összeget, drasztikus lépéshez folyamodott: egyszerűen bezárta páciensét és annak kísérőjét a rendelő várótermébe.

A pácienst azonban kemény fából faragták: így sem volt hajlandó fizetni, pedig jó fél óráig bezárva tartották.

A doktornő ekkor elvesztette a fejét, és tettleg is bántalmazta őt és a kísérőt is.

Végül egy negyedik, az ügyben tanúként szereplő személy kiszabadította őket, azonban a doktornő továbbra is úgy érezte, hogy nem honorálták kellőképpen a fáradozásait, mert magánál tartotta a páciens hátizsákját, és nem volt hajlandó visszaadni.

Hirdetés

A sértettek feljelentést tettek, a rendőrség pedig csütörtökön ki is vonult házkutatást tartani a klinikára, ahol az orvosnő rendelt.

Ennek nyomán az is kiderült, hogy az agresszív nő nem is praktizálhatott volna, ugyanis az orvosi kamara nem hagyta jóvá a működését.

Ezért aztán 24 órára őrizetbe vették kényszerítés, rablás, bántalmazás és az orvosi tevékenység jogtalan gyakorlásának gyanúja miatt.

Az illetékes bíróság pénteken dönt arról, hogy szabadlábon várhatja-e a vádemelést vagy sem.

Hirdetés