Az egyik elnökjelölt annyira menőnek képzeli magát, hogy ő ajánlott autogramot Jenei Imrének (VIDEóval)

Ennél már csak az lenne cikibb, ha az illető rögtön jelölné magát nemzetközi hírű labdarúgónak is, me' mé' ne...

Hirdetés

Most már hivatalosan is zajlik a november 10-i államfőválasztás kampánya, ami sajnos azzal jár, hogy a jelöltek kampányolnak.

Ez azzal is jár, hogy ők meg az országot, járják, és szóba elegyednek az utca emberével, megmutatandó, hogy ők egyrészt nagyon jófejek, másrészt azt, hogy nem elefántcsonttoronyban élnek, hanem hajlandóak személyesen is meghallgatni az átlagemberek panaszait.

Nos, Dan Barna, a mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) és a Szabadság, Egység és Szolidaritás Pártja (PLUS) közös elnökjelöltje a héten mindezt Nagyváradon tette, ahol is a Fő utcán – ez a város egyik sétálóutcája – kereste az utca emberét.

Helyette azonban egy igazi hírességgel futott össze: Jenei Imre nemzetközi hírű labdarúgó-edzővel.

Szóba elegyedtek, majd Dan Barna váratlanul felajánlotta Jeneinek, hogy autogramot ad neki az egyik kampányszórólapjára.

Jenei rezzenéstelen arccal elfogadta a nagylelkű ajánlatot, sőt megjegyezte, hogy persze, még ő kéri Barnát, hogy adjon neki autogramot.

Hirdetés

Aztán az egyik jelenlevő megkérte Jeneit, hogy akkor már adjon ő is egy autogramot a politikus úrnak, amit az meg is tett.

Az ügy kapcsán fölmerült a gyanú, hogy Barnának halvány lila fogalma sem volt, ki az a markáns arcú, idős, szemüveges úr, akivel autogramot váltottak, de ezt később ő határozottan cáfolta.

Jenei Imrét nemigen kell bemutatni, hiszen a Nagyváradon élő legendás szakember a román és a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is volt, de a arról a legismertebb, hogy ő volt a Bukaresti Steaua edzője, amikor a román katonacsapat 1986-ban megnyerte a Bajnokcsapatok Európa-kupáját, a mai Bajnokok Ligája elődjét.

És hogy Dan Barna mit tett le eddig az asztalra? Hát…

Hirdetés