Annyira szeretett volna kurvázni egy olaszországi román, hogy még a szigorú karantént is megszegte

Spoiler: nem jött össze a numera. :(

Hirdetés

A szigorú egészségügyi zárlat egyik legnagyobb hátulütője, hogy az embernek a társas kapcsolatok iránti igényeit is vissza kell fognia.

Ha például valaki magányosan tengeti a napjait a karanténban, akkor igencsak nehéz például a szexuális vágyak kielégítése – pláne akkor, ha már annyira unja a saját társaságát, hogy örömet sem képes szerezni magának.

Így járt az a bővérű, Torinóban élő román is, aki még szerdára virradóra annyira nem bírt már magával, hogy a szigorú karantén ellenére is kimerészkedett az utcára, hogy befizessen egy prostinál egy kósza numerára.

A 30 éves férfi azonban nagyon peches volt: a kéjművésznők helyett egy rendőrjárőrre bukkant, amelynek tagjai élénken érdeklődni kezdtek, miszerint mi a bánatos jó édes istennyilát keres az utcán, amikor kijárási tilalom van az országban már több száz ember halálát okozó koronavírus miatt?

A román fickó először csak ötölt-hatolt, de végül be kellett ismernie: ő bizony kurvázni indult.

A rendőrök az őszinteségét bizonyára értékelték, azt viszont nem, hogy megszegte a szigorú előírásokat, ezért büntetőeljárás indult ellene.

Olaszországban ugyanis egyre nagyobb a szigor: minden boltnak be kellett zárnia, az élelmiszer-üzleteket és a gyógyszertárakat kivéve.

Amúgy nem kell külföldön tartózkodnia ahhoz egy románnak, hogy karantént szegjen: egy 32 éves, március 9-én Olaszországból hazatért Râmnicu Vâlcea-i férfi, akinek 14 napig házi karanténban kellene tartózkodnia, ugyancsak kilógott az otthonából, de szintén lebukott.

Hirdetés

Méghozzá nagyon ostoba módon.

Csütörtökön reggel nem bírt magával, és miután egy jót italozott, autóba pattant, és nekiindult a városnak.

Csakhogy egyszer csak elvesztette az uralmat az autó fölött, és összeütközött egy szembejövő járművel. A kiérkező rendőrök természetesen megszondáztatták, és kiderült, hogy ivott. Mint ahogy az is, hogy nem is szabadna az utcán tartózkodnia.

Így aztán most ittas vezetés és a járványok leküzdésének ellehetetlenítése miatt is büntetőeljárás indult ellene.

Nehéz az élet járvány idején.

Hirdetés