A nyomi koronavírusnak lőttek: az üggyel a parlament SRI-bizottsága, sőt maga a SRI fog foglalkozni

Ioan Bond kézbe fogja venni az ügyet, és akkor az ügy kézbe lesz majd véve. (Legkésőbb hétfőn, de lehet, hogy már pénteken.)

Hirdetés

A parlament SRI-t felügyelő bizottsága – amely már hónapok óta nem ült össze – most szerdán össze fog ülni, mert eszükbe jutott, hogy van ez a koronavírus-ügy.

Marian Cucșa, a bizottság alelnöke – akinek a létezéséről immár én is tudomást szereztem – kiírta a Facebookra, hogy kérnek majd egy jelentést a román hírszerző szolgálattól a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, úgy gondolják ugyanis, hogy az online média tele van zagyvasággal az üggyel kapcsolatban, így „elképesztően fontos” a lakosság objektív tájékoztatása.

Marian Cucșa a Facebook-bejegyzéshez egy fényképet is mellékelt, amelyből szépen kirajzolódik a hazai politikus vázlatos lélekrajza.

A képen ő maga, Marian Cucșa szerepel, amint éppen egy ajtó kilincsét szorongatja, hogy ő most oda be fog menni. Mielőtt azonban bemenne, még egy biztató pillantást vet a kamera lencséjébe, és ezáltal a kép nézőjének (a választó) szemébe, hogy „igen, most akkor bemegyek, és intézkedni fogok, pubikám”.

Ha azonban az ember jobban megnézi a képet, észreveszi, hogy Marian Cucșa a saját irodája ajtajának kilincsét szorongatja. Egy pillanatra elkezd ekkor aggódni a szemlélő, nehogy kizárta volna magát szegény Marian Cucșa. Ám ezt a gondolatot elhessegeti magától (a szemlélő).

Marian Cucșa tehát bejár rendesen dolgozni.

Erről képi bizonyítéka is van, amit megmutat.

A parlament SRI-t felügyelő bizottsága szerdán 12-kor fog összeülni, és majd akkor megvitatják a témát.

Hirdetés

Ennek a nyomi koronavíruskának egy napja maradt hátra, mert ha a srácok összeülnek

(Marian Cucșa is összeül, lehet hogy képe is lesz róla),

és megvitatják a dolgot, akkor lehet, hogy még aznap, de legkésőbb csütörtökön küldeni fognak egy hivatalos átiratot a SRI-nek, hogy akkor legyenek szívesek félre tenni egy kicsit az etnikai uszítást, és foglalkozni egy kicsit a koronás témával is, és akkor Ioan Bond majd el fogja olvasni azt az átiratot, és felsóhajt majd, hogy hát igen-igen, a hazának szüksége van rám, és akkor Ioan Bond majd még aznap, de lehet, hogy pénteken, vagy ha túl későn kapja meg azt az átiratot, mondjuk pénteken éppen a munkaideje legvégén, mert elkeveredett kicsit a posta vagy ilyesmi, akkor már csak hétfő lesz belőle, mert hétvégén nem dolgozik, de legkésőbb hétfőn akkor majd fel fogja venni a szmokingját, és elmegy szétkémkedni a koronavírust, az is lehet, hogy be is fogja súgni, bár kínai (a vírus), úgyhogy bírja az ilyesmit, szóval el megy majd Ioan Bond, és el lesz akkor ő menve.

Köszönjük, Marian Cucșa! És a képet is!

Hirdetés