Itt van az ősz, itt van.
Edgár
2019. szeptember 15. vasárnap, 15:18
Egy csúnya és indokolatlan hidegfront éri el kedden az ország északi részét, de szerdától már egyre nagyobb részét meghódítja a déli megyéknek is.

A szakemberek szerint a hidegfrontok alapvetően hideg, északi levegőből és gonoszságból állnak, valamint Gordon Ramsay elfojtott káromkodásaiból.

A hétfő még napos lesz és meleg, egy utolsó teraszos estét még lehet csapatni a haverokkal.

Szerdán az ország északi részében már jelentős lehűlés jön, 17–18 fok lesz az átlaghőmérséklet, miközben Havasalföldön még 33 fokban susognak a füss tréningnadrágok.

Szerdától jön délen is a lehűlés, északon pedig komor, őszi esők áztatják a kedélyállapotokat. Csütörtökre virradóra már talaj menti fagyra is kell számítani, de napközben azért még nem lesz olyan hideg a jövő hét folyamán.

comments powered by Disqus
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.