Hírük a világban
Jean St'Ay
2019. szeptember 13. péntek, 14:36
Egy szóban összefoglaljuk az okot: légibotrány.

A szerda éjjel Londonból Bukarestbe repülő gép menetrend szerint felszállt, minden simán ment, probléma egy szál sem…
amíg két furcsán viselkedő román utas bele nem köpött a levesbe. A feltételezések szerint kábítószer hatása alatt álló románok egyike elájult, a másik pedig nekiment az utastársainak, a légikísérőknek, verbálisan inzultált bárkit, aki hozzászólt.

A kapitány végül úgy döntött, sürgősen leszáll a legközelebbi reptéren, hogy az ájult utas orvosi, az agresszív utas pedig rendőri kezelésben részeszülhessen.

A frankfurti repülőtéren, ahova a gép leszállt, már minden rend szerint zajlott. Az egyik románt kezelték, a másikat elvitték a rendőrök.

És a többi utas? Nos, ők nagyot szívtak, ugyanis két órai veszteglés után közölték velük, hogy a gép csak másnap száll tovább a román főváros felé.

Aki esetleg kíváncsi a némileg elszállt román polgár fedélzeti performanszára, kattintson ide, talál videót.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.