Túl biztosra ment
Edgár
2019. szeptember 13. péntek, 20:02
Az iratok többségét lopottként jelentették be a tulajdonosok.

Fel-, majd letartóztattak egy román nőt pénteken a görög hatóságok az athéni Eleftherios Venizelos nemzetközi reptéren, miután, aránylag nehezen kimagyarázható módon, több mint négyszáz, egészen pontosan négyszázegy útlevél, illetve egyéb személyi okmány került elő a kézipoggyászából.

A dokumentumokat különböző országokban állították ki, és a többségük lopott holmiként szerepelt a hatóságok jegyzékében.

A 49 éves nő Athénból Bukarestbe repült volna a szajréval, az illetékesek pedig most megpróbálják kideríteni, milyen bűnszervezet tagjaként próbálta átcsempészni az iratokat a hölgy, aki elég nagy slamasztikában van.

A görög határrendőrség egyébként gyakorlatilag naponta kapcsol le olyanokat, akik hamis iratokkal próbálnak belépni az országba vagy éppen kijutni onnan.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.