Vonakodás
béel
2019. szeptember 12. csütörtök, 13:14
Ilyen egyszerűen nincs.
Magyar netes körökben már egy ideje mémként terjengenek és legendává váltak azok a román polgárok, akik a magyar közutakon haladva vontatnak haza Nyugatról különböző konstrukciókban mindenféle autókat. Nem ritka az, amikor egy autó két másikat is vontat az autópályán – de amit most egy Szatmár megyei rendszámú autóbusz követett el, az vélhetően mindeddig példátlan.
 
A buszt az M3-as autópálya egyik pihenőjében filmezték le, amikor éppen elindult.
 
A konstrukció tisztára olyan, mint a híres orosz matrjoska-babáké: adott ugye az autóbusz, amelyhez egy csomagtartó-utánfutót csatlakoztattak.
 
Eddig semmi gond, ez természetes.
 
Na de.
 
Az utánfutó mögé egy kisbuszt kötöttek.
 
És ezzel még mindig nincs vége: a kisbuszhoz egy trélert kapcsoltak, amelyen egy személyautó volt.
 
Ehhez már nem sok hozzáfűzni való van.
 
Legfeljebb annyi, hogy előfordulhat: a román sofőrök titokban versenyeznek egymással, hogy ki tud hosszabb és veszélyesebb vontatmányokat szállítani a magyar autópályákon.
 

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.