Vonakodás
béel
2019. szeptember 12. csütörtök, 13:14
Ilyen egyszerűen nincs.
Magyar netes körökben már egy ideje mémként terjengenek és legendává váltak azok a román polgárok, akik a magyar közutakon haladva vontatnak haza Nyugatról különböző konstrukciókban mindenféle autókat. Nem ritka az, amikor egy autó két másikat is vontat az autópályán – de amit most egy Szatmár megyei rendszámú autóbusz követett el, az vélhetően mindeddig példátlan.
 
A buszt az M3-as autópálya egyik pihenőjében filmezték le, amikor éppen elindult.
 
A konstrukció tisztára olyan, mint a híres orosz matrjoska-babáké: adott ugye az autóbusz, amelyhez egy csomagtartó-utánfutót csatlakoztattak.
 
Eddig semmi gond, ez természetes.
 
Na de.
 
Az utánfutó mögé egy kisbuszt kötöttek.
 
És ezzel még mindig nincs vége: a kisbuszhoz egy trélert kapcsoltak, amelyen egy személyautó volt.
 
Ehhez már nem sok hozzáfűzni való van.
 
Legfeljebb annyi, hogy előfordulhat: a román sofőrök titokban versenyeznek egymással, hogy ki tud hosszabb és veszélyesebb vontatmányokat szállítani a magyar autópályákon.
 

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.