Hajrá fiatalok!
Edgár
2019. szeptember 12. csütörtök, 17:07
Mint ahogy az ország többi városában is egyre több pénzt kell fizetni a lakásokért.

Júliusról augusztosra is tovább drágultak az ország nagyobb városaiban az ingatlanok, pedig már így is épp eléggé drágák voltak. Csak mondom.

Kolozsvár továbbra is a legdrágább város ilyen szempontból (is), bár itt „csak” 1,6 százalékkal nőtt átlagosan a négyzetméterre számított ár: júliusban még 1606, augusztusban viszont már 1631 euró volt ez az összeg.

A leginkább Jászvásáron (3,6 százalékkal) és Bukarestben (2,6 százalékkal) nőttek a kégliárak, de még így is elbújhatnak a kincses városiak mögött. Összehasonlításként előbbiben 1038, utóbbiban 1352 euró egy négyzetméter ára jelenleg.

Bár mondjuk ki akarna Jászvásárra költözni?

Brassóban 1,6, Temesváron 1,5 százalékkal drágábbak a kecók.

Amúgy fura ez a négyzetméteres dolog: én például a múltkor próbáltam venni egy négyzetméter lakást egy ilyen ingatlanos mukitól (gondoltam nem kér enni), de úgy nem adják, csak egyben az egészet. 

¯\_(ツ)_/¯

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.