Hajrá fiatalok!
Edgár
2019. szeptember 12. csütörtök, 17:07
Mint ahogy az ország többi városában is egyre több pénzt kell fizetni a lakásokért.

Júliusról augusztosra is tovább drágultak az ország nagyobb városaiban az ingatlanok, pedig már így is épp eléggé drágák voltak. Csak mondom.

Kolozsvár továbbra is a legdrágább város ilyen szempontból (is), bár itt „csak” 1,6 százalékkal nőtt átlagosan a négyzetméterre számított ár: júliusban még 1606, augusztusban viszont már 1631 euró volt ez az összeg.

A leginkább Jászvásáron (3,6 százalékkal) és Bukarestben (2,6 százalékkal) nőttek a kégliárak, de még így is elbújhatnak a kincses városiak mögött. Összehasonlításként előbbiben 1038, utóbbiban 1352 euró egy négyzetméter ára jelenleg.

Bár mondjuk ki akarna Jászvásárra költözni?

Brassóban 1,6, Temesváron 1,5 százalékkal drágábbak a kecók.

Amúgy fura ez a négyzetméteres dolog: én például a múltkor próbáltam venni egy négyzetméter lakást egy ilyen ingatlanos mukitól (gondoltam nem kér enni), de úgy nem adják, csak egyben az egészet. 

¯\_(ツ)_/¯

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.