Furcsa szerzet
béel
2019. szeptember 12. csütörtök, 10:16
Nem volt szerencséje.
 

Nem történt csoda azzal a Máramaros megyei ortodox szerzetessel, aki úgy döntött: a Fennvalóra bízza a sorsát, miután pocsolya részegre itta magát, és csak azért is beül a volán mögé.

A 43 éves férfi a Prahova megyei Valea Călugărească településen – amely ráadásul magyarul Szerzetesek völgyét jelent – balesetezett: mivel nem tartotta be a követési távolságot, belerohant az előtte haladó autóba.

Személyi sérülés ugyan nem történt, de az egyház hírneve alaposan megtépázódott.

Kiderült ugyanis, hogy az Úr szolgája nem sajnálta magától a mámort okozó nedűket: leheletében literenként 1,77 milligramm alkoholt találtak a szondáztatás során.

Ezért aztán – akárcsak bármely világi ittas vezető esetében – bűnvádi eljárás indult ellene.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.