A tasnádszántói iskola épülete | Fotó forrása: Google Maps
Normális???
MTímea
2019. szeptember 12. csütörtök, 14:13
A Szatmár megyei Tasnádszántón sem lehet könnyű az élet.

Alig kezdődött el az iskola, máris áll a bál a Szatmár megyei tanfelügyelőségen, miután egy tasnádszántói tanárnő teljesen megmagyarázhatatlan módon könnygázsprayt fújt két hatéves gyerekre. A 40 éves nőnek már lehet némi tapasztalata a pedagógiában, ezért is érthetetlen, hogy nem bírt el két előkészítő osztályos gyerekkel. Azt állította, hogy a gyerekek zaklatták őt és csak önvédelemből használta a sprayt.

A tanárnőt őrizetbe vette a rendőrség, az ügyészek kezdeményezték az előzetes letartóztatását, a két gyereket pedig a tasnádi kórházba szállították. A Szatmár megyei tanfelügyelőségen belső eljárást indítottak, de azt máris közölték: felbontják a tanárnő munkaszerződését, ugyanis semmi sem jogosíthat fel arra egy pedagógust, hogy ilyen módon lépjen fel hatéves gyerekekkel szemben.

A nő nemrég került az iskolához helyettesítőként, miután sikeresen szerepelt a versenyvizsgán. Az alkalmazásakor rendelkezett orvosi igazolással arról, hogy munkaképes, de az eset után megvizsgálják azt is, hogyan szerezte meg a papírokat.

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.