Tragédia
béel
2019. szeptember 8. vasárnap, 13:36
Tragikus balesetet okozott.
 

Egyesek továbbra sem fogják fel, mekkora veszélyt jelent az ittas vezetés: a legújabb emiatti baleset vasárnapra virradóra Arad megyében történt.

Az ittas sofőr vezette autó a kerítést áttörve Odvason előbb egy kerítésen gázolt át, majd becsapódott egy ház oldalába.

A baleset tragikusnak bizonyult: a gépkocsivezető mellett ülő 36 éves nő életét vesztette, a sofőr, valamint egy 3 és egy 6 éves gyermek megsérült.

Az autó kormányánál egy 44 éves, aradi férfi ült, aki az alkoholos befolyásoltság (a leheletében 0,84 mg/l alkoholt mutattak ki) és az útviszonyokhoz képest túl nagy sebesség miatt elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt nyomoz.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.